červený kratom účinky

Červený Kratom – Účinky a Porovnání

Červený kratom používaný v léčbě má mnoho výhod proti běžným analgetikům. Lidé ho používají k úlevě od bolesti, zlepšení nálady a snížení úzkosti. Stejně jako jiné druhy kratomu, červený kratom pochází z jihovýchodní Asie, především z Indonésie a Thajska. Tento druh má také výrazné účinky, a to díky obsahu alkaloidek a aktivních látek v listech.


Jak funguje červený kratom?

Červený kratom odstraňuje bolest tím, že umožňuje uvolnění endorfinů do krevního oběhu. Tyto endorfiny stimulují určité receptory v mozku, což vede k obnovení pocitu pohody a úlevy od bolesti. Kromě toho červený kratom také působí jako relaxační činidlo, což znamená, že pomáhá uvolnit svaly a snížit úzkost a stres.

Srovnání červeného kratomu s jinými léky na bolest
Kratom není žádným způsobem lékem na předpis, nicméně jeho účinky při úlevě od bolesti jsou podobné těm, které vám poskytují běžné analgetika. Nicméně, kratom poskytuje řadu dalších výhod, jako jsou vysoké úrovně koncentrace energie a vytrvalosti, což umožňuje překonat hladinu unavenosti. Na rozdíl od většiny analgetik, kratom také nemá žádné vedlejší účinky nebo rizika závislosti.


Jak použít červený kratom


Kratom má různé účinky na různé lidi v závislosti na dávce a způsobu použití. Nejlepší způsob, jak používat kratom je vybrat si tu nejlepší dávku dle svého tělesného hmotnosti a zkušeností, a to buď nalejte prášek do nápoje nebo sníst rovnou.


Vedlejší účinky červeného kratomu


Při správném použití nelze červený kratom považovat za nebezpečný. Nicméně, při příliš vysoké dávce, může mít některé vedlejší účinky, včetně nevolnosti, bolesti hlavy a zvýšené pocení. To může vést k dehydrataci, proto je důležité vypít dostatek tekutin.

Kratom je alternativní způsob, jak zvládat bolest, zlepšit náladu a snížit úzkost. Červený kratom, stejně jako jiné druhy kratomu, má své vlastní vlastnosti a výhody, které jsou důvodem pro jeho stoupající popularitu. Nicméně, při jeho použití je důležité sledovat dávkování a zabránit případným vedlejším účinkům. Pamatujte si, že jakékoli alternativní léčby by měly být prováděny pod dohledem odborníka.

Zpět na blog